Wijn- & Spijspaleis
Speciaal voor de gastronomische liefhebbers ontwikkelen wij in Restaurant De Librije, in samenwerking met wijnleveranciers, bijzondere wijn- en spijscombinaties. Onder leiding van de beste chefs en sommeliers van Nederland en daar buiten wordt er een lunch samengesteld. Samen met hun sommeliers staan deze chefs aan het roer om een sensationeel zesgangen menu te presenteren die subliem op elkaar zijn afgestemd. De wijnen die hierbij geschonken worden, zijn aangeleverd door wijnboeren die tot de top van de wereld behoren.
Zondag 4 september 2022 [ UITVERKOCHT]:
Niels Möller: Luisenhöhe, Horben
Syrco Bakker: Pure C, Cadzand – Bad
Jan Smink: Restaurant Smink, Wolvega
Robin van de Bunt: De Leuf, Ubachsberg
Peter Gast: Graphite, Amsterdam
Nelson Tanate: De Librije, Zwolle
Maandag 5 september 2022:
Adrian Zarzo: Zarzo, Amsterdam
Sander Bierenbroodspot, Sabas Joosten & Timo van der Stad: Sinck, Amsterdam
Jeroen Achtien: Sens, Vitznau
Tomas Bron & Job Seuren: Zoldering, Amsterdam
Bas van Kranen & Wouter Denessen: Flore, Amsterdam
Sydney Schutte: Spectrum, Amsterdam
De kosten bedragen € 260,- per persoon, inclusief aperitief, 6-gangen menu, wijnarrangement, tafelwater en koffieservies.
* reserveren kan via e-mail info@librije.com of telefonisch op nummer 038-8530000.